Η FIXATE Gel Pads Hellas διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό όπου κληρώνει δώρα σε τρεις τυχερούς.
1ος τυχερός ένα κινητό “Xiaomi Redmi Note 4 32GB” και ένα FIXATE Gel Pad – Clear
2ος και 3ος τυχερός από μια πλήρη σειρά FIXATE Gel Pads

Για να λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1ο βήμα : Like στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/fixategelpadshellas/
2ο βήμα : Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού
3ο βήμα : Comment που θα περάσετε τις γιορτές
4ο βήμα : TAG 3 φίλους σας στο σχόλιο σας
5ο βήμα : Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 04/12/2017 με την ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στο https://www.facebook.com/fixategelpadshellas μέχρι και την 07/01/2018 όπου και θα πραγματοποιηθεί.


Γενικοί Όροι

Η εταιρεία «ΑΙΚ. ΖΕΛΛΙΤΣ Ο.Ε. – Zellas Trading Company» που ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων Fixate Gel Pads, (εφεξής καλούμενη «FIXATE Gel Pads Hellas» ή/και Διοργανώτρια εταιρεία), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας στο facebook https://www.facebook.com/fixategelpadshellas την παρούσα προωθητική ενέργεια με δώρα (εφεξής τα «Δώρα») τα εξής προϊόντα:

1 x Κινητό τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 4
2 x Fixate Gel Pads 1+1
2 x Fixate Gel Pads Strips
2 x Fixate Gel Pads Fix-it Pack
2 x Fixate Gel Pads Large
3 x Fixate Gel Pads Clear

Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της «Fixate Gel Pads Hellas», οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 04/12/2017 με την ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στο https://www.facebook.com/fixategelpadshellas μέχρι και την 07/01/2018 όπου και θα πραγματοποιηθεί.

Για τη συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό θα πρέπει:
α) να επισκεφθεί τη σελίδα της “Fixate Gel Pads Hellas”στο facebook και να κάνει like https://www.facebook.com/fixategelpadshellas
β) να κάνει like στην σχετική ανάρτηση
γ) να αφήσει σχόλιο
δ) να κάνει tag 3 φίλους του
ε) να κάνει δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν τρεις νικητές.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού και τα σχόλια / απαντήσεις δεν προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή περιέχουν προσβλητικό της τιμής και αξιοπρέπειας περιεχόμενο (έναντι Δημόσιας ή Διοικητικής ή Εκκλησιαστικής Αρχής ή οποιουδήποτε τρίτου), δεν περιέχουν περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, που προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή δημιουργούν διακρίσεις σε βάρος ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ,θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού, ή αντίκεινται στις κείμενες διατάξεις ή είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπή.

Η Εταιρεία «Fixate Gel Pads Hellas» δε φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών. Οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που δεν πληροί τους όρους συμμετοχής.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν με ανάρτηση στο facebook της εταιρείας μας και θα πρέπει να μας αποστείλουν μέσω email τα στοιχεία τους για να φροντίσουμε για την παραλαβή των δώρων.

Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από την προωθητική ενέργεια που αποτελεί αντικείμενο του παρόντος, αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδος και Κύπρου